Screen

Screen


VEV • DRAGBAND • MOTOR


FM 2000 Vertikalscreen


FM 2000 vertikalmarkis är ett bra alternativ som har fler funktioner än en vanlig markis. Den stänger ute solljus och värme, skyddar mot direkt insyn samtidigt som den går att se ut genom. Denna modellen är mindre känslig för vind, vilket gör den särskilt lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen. FM 2000 är främst avsedd för kontorslokaler och offentliga byggnader som sjukhus, skolor etc. Den passar för seriekoppling. Stativets färg kan anpassas till färgen på fastigheten.


Motorisera markiserna!


Screen manuvreras invändigt med ett dragband på väggen men det går även utmärkt att motorisera!


Det finns många olika tillämpningar för att styra en markis där fjärrkontroll är det vanligaste. Vi kan erbjuda styrning med jalusibrytare, automatikstyrning (sol och vindautomatik), tidsstyrning och "KNX Home Automation"-kompitabla motorer. Fråga oss så berättar vi mer om Eleros sortiment av flexibla motoriseringar och styrningar.


Väv från de största!


Vi använder oss endast av högkvalitativa vävar från de skickligaste tillverkarna av utomhustyger. Märken så som Dickson, Sandatex och Sattler är kända för sin färgbeständighet och de erbjuder ett väldigt brett sortiment av vävar anpassade för den nordiska solskyddsbranchen.