Invändiga produkter

Invändiga produkter

Solskydd för alla fönster


Välkomna till Invändiga produkter! Vi är specialister på solskydd och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner och persienner. Våra produkter är designade för att både skydda mot solens starka strålar och samtidigt skapa en elegant atmosfär i ditt hem. Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern stil, har vi något som passar just dig. Ta en titt på vårt sortiment och låt oss hjälpa dig hitta det perfekta solskyddet för ditt hem.

Vävar med funktion och design

Våra invändiga solskyddsprodukter erbjuder ett brett utbud av vävmaterial av hög kvalitet och olika designalternativ för att passa dina behov och stil. Våra produkter avvisar inte bara skadlig UV-strålning, de ger också skugga och skydd mot överdriven värme. Utforska vårt sortiment och hitta solskyddslösningar som passar perfekt för ditt hem eller kontor.


Olika form av manövrering 


Våra invändiga solskydd erbjuder olika typer av manövreringsalternativ för att du ska kunna anpassa dem efter dina behov. Välj mellan motoriserade system som enkelt kan styras med hjälp av en fjärrkontroll eller manuella alternativ för analog styrning. Oavsett vilken form av manövrering du föredrar kan vi hjälpa dig att skapa en bekväm och solskyddad inomhusmiljö.