Screen

Screen


DRAGBAND•VEV • MOTOR


Skydd mot värme och direkt sikt!


Hasses Solskydd erbjuder screenmarkiser som är perfekta för att skydda mot solljus och (överdriven) värme samtidigt som de bibehåller möjligheten att se ut genom fönstret. Med våra screenmarkiser kan du njuta av naturligt ljus utan att göra (avkall) på insynsskyddet. Våra markiser finns i olika färger och stilar för att passa alla behov och estetiska preferenser.

Där vinden blåser!


Screenmarkiser är det perfekta valet när det gäller solskydd för vindutsatta områden. Med sin design är dessa markiser mindre känsliga för vind, vilket gör dem idealiska för höga höjder och platser där vinden kan vara en faktor. Du kan vara säker på att våra markiser ger både effektivt solskydd och hållbarhet, oavsett om du har ett hem, en terrass eller en företagslokal. Kontakta oss idag och låt oss ge dig bästa skyddet mot sol och vind.

Olika modeller med olika fördelar!


Hos Hasses Solskydd kan du hitta screenmarkiser i olika modeller, såsom markiser med linor, med sidoskenor eller zipscreenmarkiser. Med våra screenmarkiser får du inte bara skydd mot solen, utan även en elegant och stilren lösning för att hålla temperaturen behaglig inomhus. Kontakta oss för mer information och för att boka en kostnadsfri konsultation.

Screenmarkis med linor
Screenmarkis med linor
DRAGBAND•VEV • MOTOR
Monterad löper den ca 7cm ut från väggen m.h.a. styrlinor.
Screenmarkis med sidoskenor
Screenmarkis med sidoskenor
DRAGBAND•VEV • MOTOR

En screenmarkis som löper i sidoguider tätt intill väggen.
Zipscreen
Zipscreen
DRAGBAND•MOTOR
Denna är den vindtåligaste modellen tack vare att tyget "zipas" likt ett blixtlås till dess sidor och den löper tätt intill väggen.

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.