Fönstermarkis

Fönstermarkis


DRAGBAND•VEV • MOTOR


Skuggar och skyddar!


Hos Hasses Solskydd erbjuder vi olika modeller av fönstermarkiser som kan anpassas efter dina specifika behov. Våra markiser är av hög kvalitet och har lång hållbarhet, vilket gör dem till en pålitlig och långsiktig lösning för att skydda ditt hem eller företag från solens strålar. Lita på oss för att ge dig de bästa produkterna för att skapa en bekväm och sval atmosfär inomhus.

Manövreringsmöjligheter i linje med er komfort


Fönstermarkiserna kan manövreras med dragband, vev och motor.

För att öka hemmets komfort är det möjligt att motorisera din befintliga vev- eller dragbandsmanövrerade markis. Med sol och vindautomatik kan markisen själv anpassa sig efter vädret, och genom en app kan du enkelt styra markisen även när du inte är hemma. 


Våra markiser är inte bara praktiska för att skugga och skydda mot solen, de är också stilfulla och kommer att förbättra utseendet på ditt hem eller företag.

Gör det gamla nytt igen


Ibland behöver man inte investera i en helt ny konstruktion för att fräscha upp utseendet på sina solskydd. Hos Hasses Solskydd erbjuder vi vävbyte som en kostnadseffektiv lösning för att uppdatera din markis. Genom att byta väv kan du ge ditt solskydd en ny och fräsch look utan att behöva göra stora investeringar. Kontakta oss idag för att fräscha upp ditt solskydd!

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.