Utvändiga produkter

Utvändiga produkter

Skuggar och skyddar!Vi är specialiserade på utvändiga produkter och erbjuder egen tillverkning av högkvalitativa markiser till konkurrenskraftiga priser. Våra komponenter kommer från pålitliga europeiska och skandinaviska producenter för att säkerställa hållbara och pålitliga solskyddslösningar.

Oavsett om du behöver solskydd för din uteplats, balkong eller fönster, kan du lita på oss för att leverera produkter som uppfyller dina behov. Kontakta oss idag för att få reda på mer om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig att skydda din utomhusmiljö.


Motorisera markiserna! Våra markiser kan manuellt manövreras, men de går även utmärkt att motorisera för ännu enklare användning. 

Vi erbjuder många olika tillämpningar för att möta dina specifika behov.

Med våra produkter kan du njuta av skuggan och hålla ditt hem svalt under sommarhalvåret. Kontakta oss idag för att få mer information om våra utvändiga solskyddslösningar.

Väv från de största!


Vi använder oss endast av vävar från de bästa tillverkarna, såsom Dickson, Sandatex och Sattler, kända för sin färgbeständighet samt bra skydd mot UV-strålar och värme. Dessa märken erbjuder ett brett sortiment av färger, så att du kan hitta det perfekta solskyddet för ditt hem.