Rullgardiner

Rullgardiner


KULKEDJA • FJÄDER • MOTOR

Vävar med funktion och design


I vår kollektionspärm Rullgardiner Markisol finner du ett av marknadens bredaste vävsortiment. Du hittar allt från transparenta vävar med ett behagligt ljusgenomsläpp till mörkläggningsvävar, mönstrade, randiga och enfärgade.

Kollektionspärmen Rullgardiner Mairo bjuder på vävar med spännande och kreativa mönster från flera framstående svenska designers. Mairo är ett välkänt varumärke som designar och tillverkar produkter inom heminredning, vilket ger dig en unik möjlighet att kombinera solskyddet med Mairos övriga sortiment.

Kulkedja, fjäder eller motor


I standardutförande är rullgardinen utrustad med vitt kulkedjereglage och matchande vägg/takbeslag. Till vår mest sålda modell M28S finns möjligheten att välja färgade mekanismer samt beslag, och till flera modeller är kromad kulkedja i metall ett tillval. För takfönster kan en fjädermekanism vara att föredra och våra fjädrar finns med eller utan stopp. Önskar ni bekväm styrning med fjärrkontroll erbjuder vi ett brett sortiment av motorer från välkända leverantörer.

Tillbehör


I standardutförande tillverkas rullgardinen med en insydd aluminiumprofil i nederkant. För en personlig prägel kan du välja en synlig aluminiumprofil i anodiserat, vitt eller svart, eller en dekorlist i massivt trä, vitt eller svart.

Vi erbjuder också flera olika typer av fasonering.

Rullgardin i kassett och kåpa


Kassettens och kåpans främsta uppgift är att skydda rullgardinen från damm och annat slitage. Samtidigt får du en produkt som smälter in och ger ett professionellt intryck. Kassetten är helt täckt med löstagbar front medan kåpan är öppen i nederkant och baksida. För mindre rullgardiner har vi den diskreta B7 kassetten.

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.