Terassmarkis

Terrassmarkis


VEV • MOTOR


Skuggar och skyddar!


Hos Hasses Solskydd hittar du terrassmarkiser som inte bara erbjuder solskydd, utan även design och stil. Oavsett om du behöver en terrassmarkis i en mindre eller större storlek, kan vi hjälpa till. Vi tillverkar våra markiser själva för att säkerställa högsta kvalitet och skräddarsydda lösningar för våra kunder. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta terrassmarkisen för ditt utomhusutrymme.

Motorisera markiserna!


Välj mellan manuell manövrering med vev, praktisk motorstyrning eller bekväm automatik. Du kan även styra markisen genom en app på din telefon eller surfplatta för ännu större komfort. Välj den manövreringsmetod som passar dig bäst och njut av skuggan på din terrass med en enkel knapptryckning.

Gör det gamla nytt igen


Ibland behöver man inte investera i en helt ny konstruktion för att fräscha upp utseendet på sina solskydd. Hos Hasses Solskydd erbjuder vi vävbyte som en kostnadseffektiv lösning för att uppdatera din markis. Genom att byta väv kan du ge ditt solskydd en ny och fräsch look utan att behöva göra stora investeringar. Kontakta oss idag för att fräscha upp ditt solskydd!

Tillval/Extra

Designtak
Designtak
Höjer utseende och skyddar duken i infällt läge.
Stödben
Stödben
Stabiliserar markisen vid vind.
Justerbara armar
Justerbara armar
Enkel justering av lutningen med vev.
Ledkit
Ledkit
LED-kit för montering direkt på nytillverkade armar eller ledstrip. 

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.