Lamellgardiner

Lamellgardiner


KULKEDJA OCH SNÖRE•DRAGSTAV • MOTOR


Golv till tak-fönster


Lamellgardiner är en produkt vi ser mer och mer av i takt med att byggnationen av glaskomplex och golv-till-tak fönster blir allt vanligare. För den här typen av glasfasader och fönster krävs inte bara ett effektivt solskydd och ett väl fungerande insynsskydd utan också en produkt som är estetiskt tilltalande i alla lägen. Detta gör lamellgardinen till produkten för extra krävande fönster.

Kontrollera ljuset


Lamellgardinens smarta upphängningssystem med steglöst vridbara lameller gör att du med enkelhet kontrollerar hur mycket ljus som ska släppas in, oberoende av solens läge. Risken för bländning reduceras och nyfikna blickar stängs ute vilket är några av anledningarna till dess populäritet i offentlig miljö.


Lamellgardinen monteras i tak eller vägg med lamellpaketet på sidorna alternativt mitten som utgångsläge. Med en maxbredd på 6 meter och maxhöjd på 3,5 meter klarar den att täcka stora glaspartier.

Byte av lameller


Lamellernas bredd är antingen 89 mm eller 127 mm. I vår kollektion för Lamellgardiner väljer du mellan enfärgade, randiga och mönstrade vävar med olika strukturer, mörkläggningsvävar samt värmereducerande vävar. När du känner för ett ombyte är lamellerna enkla att själv byta ut vilket gör den till en kostnadseffektiv produkt.

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.