Plisségardiner

Plisségardiner


HANDTAG • LINA •KULKEDJA •MOTOR

Solskydd för alla fönster


Plisségardinen är den i särklass mest flexibla solskyddsprodukt på marknaden som tack vare sitt mångsidiga upphängningssystem gör det möjligt att montera den i fönster med olika former och lutning. Den veckade väven ger liv i fönstret och dess raka linjer ger dig en känsla av perfektion.

Snabb montering


Plisségardinen manövreras antingen med hjälp av en lina, eller med handtag som sitter fast i under-/överkant. Den kan vara både frihängande likt en rullgardin, eller löpa genom linor eller sidokanaler i ytterkanten för att skapa stabilitet i exempelvis ett takfönster. Beroende på modell kan väven ställas i valfritt läge så att den kan fungera både som solskydd och insynsskydd.

Plisségardinen går snabbt att montera och den är lätt att ta ned vid behov.

De ytterst diskreta upphängningsclipsen gör att överlisten sluter tätt mot tak eller nisch, med en glipa på 1 mm.

Profilerna finns tillgängliga i vitt, silver samt svart och alla synliga detaljer färg anpassas.

Funktionsvävar


I vår kollektionspärm Plisségardin finner du vävar med ett behagligt ljusgenomsläpp och med varierande glans och struktur, screen och mörkläggning. De aluminiumbelagda vävarna sänker effektivt temperaturen i rummet utan att stänga ute det viktiga dagsljuset.

Några utvalda vävar återfinns i kollektionspärmarna för rullgardinsvävar och ger dig en möjlighet att kombinera plisségardiner, rullgardiner eller skärmgardiner i samma rum.

Mellanglasplissé


Flera av vävarna är lämpliga för montage mellan fönsterglasen. En väv med utmärkta isoleregenskaper är Honeycell som skyddar mot kallras vintertid och värmetillförsel under sommaren. Finns även som mörkläggande med 0% ljusgenomsläpp.

Vill ni boka ett hembesök?


Fyll i vårt kontaktformulär så når vi er.